Reacció in extremis

23/3/2015.- El Femenía Sant Adrià es va confiar quan guanyava de 20 i un parcial de 5 a 35 a punt va estar de costar-li el partit.

El partit va començar amb molt ritme i defenses permissives. Un parell de bones accions i l’encert en triples van donar els primers avantatges, 24-19.

Al segon quart les liles van marcar un parcial de 17-1 en 5 minuts, gràcies a la inspiració en atac i l’agressivitat en defensa.

El 41-20 però va ser un punt d’inflexió negatiu. Les de Sant Adrià es van confiar, van marxar del partit i van deixar al rival entrar de nou al partit. 45-38 al descans.

A la represa fins i tot, l’Andratx es va posar 8 punts per davant gràcies a un parcial de 5-35 amb un Femení Sant Adrià totalment ‘grogui’ i fora del partit i davant uns aficionats que no donaven crèdit al que estaven veient.

La reacció va arribar a temps i al final del tercer quart el desavantatge era de només dos punts.

En uns 5 últims minuts igualats, les adrianenques van recuperar el joc i l’encert i una millor gestió de les possessions va fer que la victòria es quedés a casa, 65-62.

Un triomf patit però important, ja que assegura arribar a la última jornada amb opcions de defensar, com a mínim la quarta posició, la última que classifica per a la fase d’ascens a la Lliga Femenina.

De moment, el proper partit és un dels més exigents de la temporada. El Femení Sant Adrià viatja a Madrid per visitar la pista del líder, el CREF, a les 17h.