El Sant Martí Adrianenc és nou líder d’Estatal (25-24)

25/11/2013 – L’equip de Nacho Parera va resoldre de la millor forma possible la visita de l’anterior líder, el BM La Roca, i ja es troba encapçalant la classificació de Primera Estatal.

El Sant Martí Adrianenc va portar la iniciativa durant tota la primera part, engrescat pel públic que va omplir el pavelló de La Verneda. Un gol de Koba feia disposar als locals de la primera renda a favor (4-2) i els de Nacho Parera es van mantenir per davant fins a l’empat a sis del BM La Roca (6-6).

Els locals, però, mai van perdre la iniciativa i es van arribar a posar amb quatre gols d’avantatge després d’una diana de Lancina (13-9). Finalment, al descans l’Adrianenc guanyava per 14 a 12.

A la segona part, el partit va canviar i els roquerols van capgirar la situació. A falta de cinc minuts, els visitants guanyaven de dos (20-22) i semblava que el duel es podia escapar.

El Sant Martí Adrianenc va saber gestionar els nervis i, un cop igualat el resultat (24-24), va marcar el gol del triomf a 50 segons pel final per mitjà de Borja Lancina, pletòric durant tot el matx amb nou dianes. El BM La Roca va poder empatar amb un tir des de set metres, però va desaprofitar l’opció de puntuar a La Verneda.

Després de la disputa de tots els partits corresponents a la jornada deu de Primera Estatal, l’equip de Nacho Parera és líder amb 18 punts, empatat amb l’Handbol Esplugues. Diumenge (13h) els adrianencs visitaran la pista del BM Granollers B, quart amb 16 punts.