El Loquillo perd l’invicte a la pista de l’Igualada (67-58)

La UBSA cedeix a casa. Derrotes del Sant Martí Adrianenc i el Sant Gabriel

L’EVENTS – CB IGUALADA va derrotar el fins llavors invicte LOQUILLO FEMENÍ SANT ADRIÀ per 67-58 a Les Comes i va donar continuïtat al seu gran estat de forma, que es tradueix en tres victòries seguides.

El bloc igualadí va fer valer l’avantatge assolit durant la primera meitat per a comandar l’electrònic durant tot un partit que va alçar la groc-i-blava Carlota Carner (13 punts, 17 rebots i 24 de valoració) com a figura indiscutible.

La capitana local va comptar amb el recolzament d’unes grans Nuria Soler (9 punts, 8 captures i 20 de valoració) i Èlia Compte (12 punts) per a equilibrar-se a la taula amb les adrianenques, amb Núria Esquius novament com a més valorada, amb 12 punts, 9 rebots i 15 de valoració.

D’altra banda, a Copa Catalunya, la UBSA va cedir a casa contra l’Artés (76-87).

Derrota ajustada del Sant Martí Adrianenc a la pista del Bordils (34-31)

El Sant Martí Adrianenc va caure derrotat per 34-31 a la pista del Handbol Bordils en un partit molt disputat corresponent a la 1a Nacional. Tot i un bon inici on el marcador es mantenia ajustat, les males decisions i les pèrdues de pilota van fer que l’equip marxés al descans amb una diferència de cinc gols en contra.

A la segona part, l’equip lila va sortir amb força i va aconseguir posar-se un gol per sobre en el marcador, demostrant la seva capacitat de reacció. No obstant, les precipitacions i la falta d’encert en moments clau van acabar condemnats l’equip, que va acabar perdent per tres gols de diferència.

En futbol femení, el Sant Gabriel va caure a casa contra el Girona (0-2)